Stiga szervíz Stiga szervíz

A Stiga parkfenntartó gépek gyári képviseletét Magyarországon a Park Family látja el, mely 20 éve foglalkozik parkfenntartó gépek forgalmazásával és szervizelésével. Hozzájuk csatlakoztunk a 2016-os évben, így cégünk hivatalos szervizpartner és értékesítő. Kérdéseivel, kérésivel hívjon Minket bizalommal a +3630/63-15-527-es számon vagy írjon az info@kuslicskert.hu e-mail címre.

A Stiga gyárat 1934-ben alapító svéd Stig Hjemquist kezdettől fogva legfontosabb céljának tekintette egy sokcélú eszközhordozó megalkotását, amely egyesíti a célgépek kiváló munkaminőségét az alapgép kihasználhatóságából eredő gazdaságossággal.

A célt rövid idő alatt sikerült elérni és közben a gyár termékeit a kerti gépek szinte teljes választékával kiegészíteni. Mára Európa egyik legnagyobb kerti gép gyártója lett a STIGA, gépei öt földrészen állják a versenyt, gazdaságosságuk közismert.

A gyár vezető terméke az ötvenes évektől kezdve a PARK gépcsalád, amelynek alapgépei - igazolva az alapító által megálmodott konstrukció tökéletességét - már 30 éve szinte változatlan szerkezetűek. (www.parkfamily.hu)

Lépjen kapcsolatba velünk!
Lépjen kapcsolatba velünk!